Rent a Car Bistrita

Rent a Car Aeroport Targu Mures - Masini de Inchiriat Bistrita - Car Hire Bistrita

La APW Rent a Car - firma de inchirieri masini Cluj aveti posibilitatea de rezervare online masini de inchiriat Bistrita. Predarile si preluarile se pot face de asemenea si in Targu Mures, Oradea, Sibiu, Bistrita, Satu Mare si Baia Mare.

Pentru mai multe informatii despre serviciul de inchirieri masini sau alte informatii si rezervari masini de inchiriat in Bistrita ne puteti contacta oricand la urmatoarele numerele de telefon:

Tel : +4 0760 680 047 ; +4 0752 020 629 ; +4 0720 600 047

sau la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresa noastra este : Strada Iris nr.20, Cluj, Romania
Aeroportul International Cluj

Ford Focus
Rent a car Cluj - 2008 VW Passat Diesel

 

rent a car cluj audi inchirieri masini cluj rent a car cluj opel car hire cluj
rent a car in cluj inchirieri auto cluj car rental cluj  

 

 
 
 
 

Firma noastra AutoProWest Service SRL pune la dispozitia dvs. servicii complete de inchirieri auto, masini de inchiriat in Cluj-Napoca, Bistrita si Bucuresti, aici, in aceste localitati avem sedii, iar in alte localitati ne deplasam daca clientii nostri doresc acest lucru, urmand a se calcula un comision in functie de numarul de kilometri unde se face deplasarea.
 
Dispunem in Cluj-Napoca de un parc auto mai mare de 50 de autoturisme. Toate masinile de inchiriat sunt la dispozitia dvs., masinile sunt usor de inchiriat, avem o procedura rapida de inchiriere, iar preturile sunt cele mai mici din Romania. La noi preturile incep de la 15 euro pe zi.

La noi clientii sunt tratati regeste, in special clientii care fac inchirieri de masini pe termen lung - le oferim discount-uri mari. La noi serviciile de rent a car se pot efectua direct din aeroport inclusiv actele de predare-primire.

Experienta noastra de multi ani in domeniul rent a car ne recomanda, cu profesionalism si seriozitate, unde noi oferim servicii complete, de calitate superioara, iar preturile noastre incep de la 15 euro/zi si sunt cele mai avantajoase de pe piata. Preturile noastre nu au concurenta in Cluj-Napoca.

Chiar daca sunteti persoana juridica sau persoana fizica din Romania, dar si din strainatate avem solutii de inchirieri auto pentru oricine si oricand, nu trebuie decat sa trimiteti comanda dvs. sau sa ne contactati telefonic, prin email sau pri intermediul website-ului nostru de rent a car Cluj.

Numerele noastre de telefon pentru masini de inchiriat Cluj sunt: 0752-020 629, 0746-847 380, 0720-600 047, iar solutia online de inchirieri auto, prin formularul nostru de rezervare online.

Daca inchiriati o masina pe termen mediu sau pe termen lung preturile devin negociabile. Clientii fideli sunt rasplatiti cu discount-uri semnificative.


De asemenea rent a Car Cluj - Auto Pro West - pune la dispozitia dvs. si urmatoarele servicii: Service Auto, Import Auto, Export Auto si Spalatorie Auto.

- service auto include numeroase servicii ca: revizii peridice, servicii de mecanica, tinichigerie si vopsitorie auto;

- import-export auto: din variatatea de modele auto va puteti alege modelul dorit si, pe baza unei comenzi ferme si in functie de posibilitatile nostre va putem achizitiona orice tip de masina din strainatate

Suntem tot timpul la dispozitia dumneavoastra. Va asteptam cu drag sa comandati serviciile APW Rent a Car Cluj.

 

rent a car cluj

Rent a Car Cluj

cluj napoca rent a car

Masini de inchiriat Cluj

rent a car aeroport cluj

Rent a car aeroport Cluj


 

Pin It